Pályáink

Székesfehérvár

Székesfehérváron a Bregyó Sporttelepen található a klubunk, a Bregyó TE. Hét salakos teniszpálya és két professzionális ASB fallabda pálya várja a sportolni vágyókat. Bárátságos hangulat, professzionális felszerelés és szakszerű kiszolgálás gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Klubunk télen nyáron nyitva áll kedves vendégeink elött. Az egyesület minden évben megrendezi az amatőr háziversenyét, a Sábalux kupát, ezzel is támogatva az aktív teniszéletet Székesfehérváron.

Budafok

Klubunk Budafokon, Budapest belvárosától 15 perce található, csendes kertvárosi környezetben. Hét salakos teniszpálya várja a teniszezni vágyókat nyáron, melyek közül három télen is rendelkezésre áll. Nyáron az esti játék meghosszabítása érdekében világítást is tudunk biztosítani a korlátlan szorakozás érdekében. Télen korszerű fűtés és modern LED világítás biztosíja a tökéletes körülményeket a teniszhez. Egy ital a hangualtos büfében és egy kellemes szauna teszi teljessé a napot egy kis mozgás után. 

Siófok

A Siófoki Spartacus SE klubja a Jókai Park mellett található barátságos környezetben. Klubunk négy salakpályának ad otthont, melyek közül télen mind lefedésre kerül. Korszerű felszereltség - fűtéstechnika, LED világítás - biztosítja a tökkéletes körülényeket télen is. A Siófoki Spartacus SE elkötelezett a verseny tenisz iránt is. Az egyesület felnőtt férfi csapata immáron több éve szerepelhet a leglfelsőbb osztályban, a Szuper Ligában. Mind emelett klubunk minden évben otthont ad több első osztályú felnőtt, valamint gyerek versenynek is.