• Nemzetközi szintű és minőségű salakos teniszpályáinkon várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján, legyen szó egy baráti ütgetésről vagy akár egy profi edzésről

  • Klubunkban egész évben megrendezésre kerülnek profi felnőtt, korosztályos illetve amatőr versenyek egyaránt.

  • Legyen szó játék utáni beszélgetésről, vacsoráról vagy csak a mozgás közbeni szomjoltásról a büfében megtalálnak mindent igényeik kielégítéséhez.

  • A kezdő szinttől kezdve az egészen profi szintig minden szintű teniszező számára rendelkezésre áll klubunk edzői.

  • Játék után a pihenést és regenerál ódást segíti a szauna.

26
április
2014

Hétvégén Kezdődnek a Csapatbajnoki Meccsek

Május 3.-án elrajtol a Magyar Csapatbajnokság másod- és harmadosztálya. Klubjaink idén 5 csapatot is indítanak a különböző osztályokban.


Székesfehérváron, a Bregyó TE színeiben mindkét osztályban indul egy-egy csapat. Tavaly még csak egy indult a harmadosztályban, de sikerült a feljutás, így idén már egy osztállyal feljebb játszhatnak a fiúk. Feljutásukkal lehetőséget adtak a megyei bajnokságban szereplő második csapatban, hogy elinduljon az Országos Csapatbajnoksában. Fehérváron májusban minden hétvégén, minden nap lesz hazai mérkőzés. Vagy egyik vagy másik csapat fog otthon játszani a Bregyó pályákon.

Budafokon szintén indul egy harmadosztályú csapat. Ugyan klubunk színeiben először szerepelnek majd fiúk, mindannyian rutinos tapasztalt játékosok sok lejátszott csapatbajnoki meccsel a hátuk mögött. A csapat május 10.-én, 17.-én és 24.-én, mindig szombton játszanak otthon a BMTE pályákon.

Siófokon is lesz harmadosztályú csapat. A korábbi évek fiatal csapata után idén a keret több, korábbi Sparis játékossal is bővül. A rutinos, felsőbb osztályokban is kirpóbált játékosokkal és egy kis szerencsével akár fel is juthat a csapat a másodosztályba. A fiúk május 4.-én 11.-én és 24.-én játszanak otthon. 

Az összes másod- és harmadosztályú meccse délelött 10 órakor kezdődik. A sorsolást és a csapatok összeállításai megtalálhatóak honlapunkon.

Sok szeretettel várunk mindenkit. A jó tenisz és hangulat garantált minden hétvégén, hát gyertek innél többen drukkolni a fiúknak. Hajrá Fiúk!!!

Leave a comment

You are commenting as guest.