Szolgáltatások

Szauna: Játék után a pihenést és regenerálódást segíti a szauna. Klubunk biztosítja a kíváló lehetőséget, hogy kikapcsolódsuk teljessé válhasson. A megfelelő hőmérseklet biztosítása érdekében kérjük igényüket játék elött jelezzék.

Húrozás: Professzionális húrozási lehetőség segíti a tökéletes játéklehetőséget a klubban. A kívételes, megbízható minőséget egy világ színvonalú, elektromos húrozógép biztosítja. Húrok széles tárháza is elérhető klubunkban, így a játékosoknak e miatt sem kell aggódniuk. További információért érdeklődjenek a klubban.

Shop: A büfében található a klub „shop”-ja. Így megvásárolható minden a teniszhez szükséges felszerelés és kiegészítő helyben és egyszerűen. Grippektől kezdve a rezgéscsillapítón át egészen a különboző tenisz ruhákig midnen kapható, még ütő is. Speciális kívánság vagy méret esetén szinte bármi megrendelhető helyben.

Büfé: A klubházban található a hangulatos büfé. Legyen szó játék utáni beszélgetésről, vacsoráról vagy csak a mozgás közbeni szomjoltásról a büfében megtalálnak mindent ígényeik kielégítéséhez. Széleskörű ital és étel választék várja minden vendégünket, sőt akár egyéni, speciális kívánságokat is tudunk teljesíteni.

Masszázs: A sportolás levezetésére, egy kis lazításra vagy sport sérülések kezelésére alkalamas masszázs is elérhető klubunk keretein belül.

Öltözők: Játékhoz, valamint játék utáni öltözésre, zuhanyozásra biztosít lehetőséget a tiszta, jó minőségü női, illeve férfi öltöző.

Versenyek: Klubunkban egész évben megrendezésre kerülnek profi felnőtt, korosztályos illetve amatőr versenyek egyaránt. A hivatalos versenyek mellett házi versenyeken, illetve bajnokságokon is lehet indulni.

Házibajnokság: Minden évben megrendezésre kerül, immár 9. éve a Sábalux kupa. A házi bajnoskág jövőre „profi” versenyszámmal bővül. Részletek, illetve aktuális eredmények a Sábalux menü pont alatt.

Oktatás: A kezdő szinttől kezdve az egészen profi szintig minden szintű teniszező számára rendelkezésre áll klubunk edzői. Szakértő felügyelet mellett, professzionális és szórakoztató oktatás biztosítja a fejlődést mindenki számára, már ovodás kórtól is. További információért lásd az Edzők menü pont alatt

Fallabda: A klubunkban található két professzionális, ASB fallabda pálya lehetőséget biztosít mindazok számára, akik rendszeresen űzik a sportot, vagy azok számára is akik a tenisz mellett szívesen kipróbálnának egy hasonló, szórakoztató kiegészítő sportot, a squasht. További információért, valamint pályafoglalással kapcsolatos részletekért érdeklődjenek a klubban.