Szuperliga Spartacus SE

Idén is indul a Szuperligában a csapatunk. Immáron harmadik éve szerepelhet a csapat a legelőkelőbb osztályban. A csapat jelenlegi kerete egyenlőre változatlan de a nevezési határidő csak júliusban lesz és addig változhat még a keret is.

Jelenlegi csapattagok:

Borsos Gábor
Both József
Virág Máté
Jakucska István
Imre László
Magó Krisztián
Bihari József
Székely Gábor 

A tavalyi negyedik hely megszerzése erőn felüli eredmény volt! Idén a jelenlegi kerettel a csapat elsődleges célja a bennmaradás. Egy kis szerencse, vagy a keret erősödése esetén akár a legjobb négy közé sem lehet elérhetetlen.

A sorsolás egyenlőre úgy tűnik a fiúknak kedvezett. A csoport tagjai:

Ábris 2010 TSE
SIÓFOKI SPARTACUS SE
Metro RSC
Top Sport SE - Golden Ace

A csoport első kiemeltje az Ábris csapata volt. Nagy kérdés a csapat felállása idén. Pletykák szerint a csapat lényegesen meg fog gyengülni a tavalyi kerethez képest az eligazoló játékosok miatt.
Tavaly a kiesés ellen küzdő Metro RSC felállása szintén kérdéses, hisz a korábbi első számú játékosuk Szatmáry Adrián eligazolt a klubtól. Kérdés igazolnak-e helyette más valakit, vagy esetleg egy külföldit.
A feljutó Top Sport SE - Golden Ace csapat első szezonja lesz az idei a Szuperligában. A csapat nagyon fiatal. A klub színeiben játszik 4-5 válogatott szintű junior játékos is.

A másik csoporthoz viszonyítva ez a csoport gyengébnek tűnik így a névszerinti nevezés elött. Reméljük a fiúknak sikerül kiharcolni a rájátszásba kerülést idén is. 

A sorsolás, a mérkőzések helyszíne és időpontja itt található.

A csapat a hazai mérkőzéseit a Jókai Parki teniszpályákon játsza. 

Mérkőzések:

Augusztus 1. - Top Sport-Golden Ace (Idegenbeli mérkőzés)
Augusztus 3. - Ábris (Hazai)
Augusztus 5. - Metro (Hazai)

A rájátszás illetve a kiesési mérkőzések Augusztus 8.-án és 9.-én kerülnek megrendezésre. Az ellenfelek, illetve a helyszínek még kérdésesek.

A mérkőzések délelött 11 órakor kezdődnek.

Kérünk mindenkit, hogy jöjjön és szurkoljon a fiúknak! Kell a támogatás! Hajrá Fiúk!

Az eredményeket folyamatosan frissítjük!